Se on lähettävä ratsastamaan auringon, ei laskuun vaan nousuun. Ihanan pirteä olo heti aamusta. Eilisilta oli silkkaa tuskaa. Tai lähinnä sekavuutta ja ahdistustusta. Nyt lähden yhtä ahdistuksen aiheuttajaa lähemmäs hevosia, kauemmas kalkkunaa. Ja OIH. Power King maistuu ehkä paremmalta kuin koskaan! Johtuu varmaan siitä etten ole sitä viikkoon maistellut. Näin aurinkoisen sunnuntain aamupalaksi se on oikein oiva!

Möllykkä kurkistelee ruudun takaa niin ettei näytöllä näy juuri mitään. Jollain ei ole housuja ja se on ulkona. Onko se jo niin lämmin? Toivottavasti ei. Taidan käristyä. Otan 24 litraa mustaa multaa kainaloon ja painun Inarille istuttamaan. Sitä ennen syön muroja laktoosittoman maitojuoman kanssa. Nam! Se on pian mentävä jos aion ehtiä.

Uudella asukkaalla on silmät rähmässä mutta on se silti hauskan näköinen. Se on pahkapää. Hauska pahkapää, joka sanoo kun haluaa syliin ja tietokoneelle viestittelemään kavereideni kanssa. Mitä lie salaisuuksia se niille näpyttelee. Toivon että tämä päivä olisi parempi kuin eilinen. Aamun fiilis lupaa, mutta vanhasta tiedosta en siihen luota. Jos ehdin niin sitten voi päivä vielä kääntyä hyväksi. Kai sillä oli tarkoitus että herään jo klo 08 että kuulen mitä muualla sanotaan ja ehdin alta pois.

Tänään istun takapihalla rumalla penkillä ja katselen hevosia.