Olen viime viikkoina ollut täynnä innostusta, uskoa ja toivoa ja etenkin eilisillan jälkeen on kropan vallannut mieletön energialataus ja innostus! Olen tainnut aiemminkin kirjoittaa siitä kuinka olen kaiken paskan ja masennuksen jälkeen kuitenkin pohjimmiltani erittäin positiivinen tyyppi ja uskon hamaan tappiin asti ihmisiin, siihen että hyvyys ja oikeudenmukaisuus voittaa lopulta.

Kaikesta innostuksesta ja uskosta hyvään huolimatta (tai ehkä juuri siitä syystä!) on ollut todella vaikeaa seurata vierestä ihmisten netissä julkaisemia kirjoituksia. Mielestäni on väärin lähteä propagandan keinoin edistämään oman ehdokkaan asiaa, siis käytännössä vääristelemään kilpakumppanin tietoja. Jopa suoranaiseen valehteluun olen törmännyt nettiä penkoessani ja se jos mikä saa minut erittäin surulliseksi. Miten suomalaiset (joita pidän fiksuina ja sivistyneinä ihmisinä) voivat alentua moiseen?

Tässä esimerkki materiaalista, jossa esitellään puutteellista tietoa ehdokkaasta numero 2:

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=90391

Ja tässä saman tyylinen materiaali ehdokkaasta numero 6:

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=90407&c=5

Miksi jotkut Pekka Haavistoa vastustavat ihmiset alentuvat loan heittoon ja mustamaalaamiseen, asiaan kuulumattomien asioiden korostamiseen ja propagandaan? Mikseivät he voisi kampanjoida positiivisesti kannustamalla Sauli voittoon tekemällä vapaaehtoista vaalityötä, lahjoittamalla rahaa ja osoittamalla vilpitöntä tukea paremmaksi mieltämälleen ehdokkaalle? Miksi pitää heittäytyä lapselliseen "Hyi toi on homo!" -tyyliseen loan heittoon?

Niin Pekka kuin Saulikin toivoo reilua ja rehellistä vaalityöskentelyä:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150542652937488&set=o.119610058074166&type=1&theater

Eiköhän siis toimita niin kuin herrasmiehet toivoo ja ajeta oman ehdokkaamme asiaa, mollaamatta toista! :)

 

‎"Presidentti ei ole Suomen toimitusjohtaja, vaan pikemminkin viestintäpäällikkö, myyntimies (tai -nainen) ja bisnesguru joka lietsoo innostusta ja tuo uusia ajattelutapoja taloon. Näiden tehtävien hoidon kannalta on samantekevää, onko presidentti varatuomari vai ylioppilas, reservin kapteeni vai siviilipalvelusmies. Osaaminen ratkaisee, eivät tittelit."

Kirjoittaa Juuso Koponen täällä:
https://www.facebook.com/notes/juuso-koponen/pekka-haaviston-cvst%C3%A4-ja-p%C3%A4tevyydest%C3%A4/10150718257504972

"Kansainvälisessä politiikassa on realiteetti, että valtioiden välillä on kulttuurieroja, joskus suuriakin, mutta kansainvälisen politiikan toimiakseen valtioiden on aina osattava tarkastella suhteita nimenomaan valtioiden poliittisten, ei edustajien yksityiselämän ominaisuuksien pohjalta. Vaikka konservatiivisemmat maat saavat tavoistaan meiltä toisinaan paljon lokaa, niin eivät nämä maat ole niin naiiveja ja pikkumaisia, että pistävät toisen valtion edustajan henkilökohtaisia ominaisuuksia esteeksi valtioidenvälisille suhteille. Presidenteillä ja diplomaateilla on diplomaattinen immuniteetti, joten vierailevia presidenttejä ja diplomaatteja ei kivitetä esimerkiksi Iranissa, vaikka kuinka olisivat homoja."

Lainaus täältä:
http://kaikki-elamasta.blogspot.com/2012/01/tama-aihe-pitaisi-olla-jo-kasitelty.html?spref=fb

Oma ehdokkaani on siis Pekka Haavisto, numerolla 2! Tsemppiä Pekalle seuraavaksi kahdeksi viikoksi, omalla paikkakunnallani starttailen kampanjaa Pekan puolesta mitä pikimmin. Rehellistä vaalityöskentelyä toivoen,

eräs Vihreä