Sain kirjeen enkä tiedä mitä nyt tekisin. Joku sanoi että pitää pysyä paikoillaan jos ei tiedä mihin suuntaan lähtisi. Mieli tekee niin moneen suuntaan että pyörryttää enkä tiedä onko minulla aikaa odottaa. En myöskään tarkkaan tiedä mitä haluan. Onko sillä siis toisaalta väliä mitä teen jos se en kuitenkaan joudu tekemään jotain sellaista jota en halua?

On helpottavaa tietää että tulevista vaihtoehdoista mikä tahansa on parempi kuin tämä, jossa nyt elän. Odottaminen puuduttaa enkä siedä sitä koska tiedän että päätöksen jälkeen on helpompaa. Tahtoisin tehdä päätöksen nyt ja unohtaa muut vaihtoehdot mutta minua muistutetaan luonteestani, entä jos muutan taas mieleni ja huomenna kadun?

Ajattelin ja ajattelen taas uudestaan asiaa työn kannalta. Toisen vaihtoehdon takana on vakaammat työmarkkinat, toisen takana erittäin epävakaat mutta onko se kuitenkin sitä mitä haluaisin tehdä? Onko? Kaksi vuotta on lyhyt aika eikä minulla ole mihinkään kiire. Ehkä minun on kannattavinta odottaa hetki ja mahdollisuuden tullessa, ottaa molemmat!

Hiljaa hyvä tulee.