Jotkut laskee päiviä. Ne odottaa jotain niin kovasti että saavat muiden ajan juoksemaan mutta oma aika pysähtyy. Aamukampaa en tajua. Hyvät kammat menee rikki! Eikö kannattais opetella itse laskemaan ettei tarvitse tavaroita rikkoa? Ja nopeemminhan se aika menee kun ei laske. Odottavan aika on pitkä. Onkohan se pisempi kuin minä? 167cm on kuitenkin aika vähän.

Lyhyemmät ihmiset puhuu päissään puhelimeen ja huojuu paikallaan. Vitutti. Että tuommonenki lusmu sitten saa jotain aikaan ja vie muilta mahdollisuuksia. Itseasiassa pilaa sillä tavalla asioita. Elämällä. Ympäri ämpäri ja voi vittu kun vitutti. Pakotettuna ei keskustelut kyllä suju millään, ei ole pakko jos ei taho. Musta se oli ihan vitun vaivaannuttavaa seistä siinä ja joo kun on kivaa. Jos tavata haluttaa niin soita ja sovitaan joku päivä. En mene enää sinne pillun päivystykseen.

Ihmisen ulkonäöllä on yllättävän paljon merkitystä. Ajattelin ensin että no siinä on varmasti todella hieno ihminen kun tuo siitä noin puhuu. Mutta sitten kun näin sen, ajattelin jotain ihan muuta. Lähinnä halventavia adjektiiveja. Mielikuvat romuttui. Joskus tuomitaan liian herkästi pelkän ulkokuoren takia. Julmaa. Yhdessä tapauksessa tahdon tutustua vain siihen aineettomaan puoleen. Mutta jotenkin tuntuu että sille ei haluta antaa mahdollisuutta. Joku pelkää jotain. Mitä?

Viikon aikana on joutunut miettimään että kuinka paljon paskaa pitää ottaa vastaan että saa vähän jotain hyvää? Millä paskan määrällä saa minkäkin verran hyvää? Mikä on paskan kurssi? Ens lukukaudella Kansalaisopiston "Alkeiskurssi paskataloudelle" on täynnä. Jatkokurssi "Paskatalouden riskit ja sijoittaminen" vain alkeiskurssin hyväksytysti suorittaneille.

Laittomuudet oksettaa ja vituttaa. Tekis mieli ampua joku. Ehkä joku saa joskus opikseen. Miksen näe sitä asiaa jonka haluan? Se on ainut asia mitä kaipaa pieni ihminen. Taas laitettiin lintu häkkiin.

MIKS VITUSSA ASIAT MENEE NÄIN?!?!?!?!?!!?

Voi lyökää nyt joku että tästä heräis!