Ensin alkoi pieni pistävä kipu vatsassa. Pelkäsin syöpää: solut siellä lisääntyivät holtittomasti, siitä kipu. Tai päinvastoin lihansyöjä bakteeria, kolo sisällä vain kasvaa ja kasvaa.

Katsoin videon missä miehillä oli hauskaa ja nauroin itsekin. En muista koska olisi ollut niin hauskaa. Yksi miehistä tuntui katsovan suoraan sisääni. Tunsin vilunväreitä ja sydämeni teki muutaman ylimääräisen lyönnin. Kuvittelin. Ei kukaan katso oikeasti videolta ketään, näyttelijät katsovat kameraa!

Käänsin katseeni pois mutta pian huomasin tuijottavani taas ruutua. Hikoilin. Sydämeni hakkasi. Mies katsoi kohti ja liikutti huuliaan. Mielikuvitusta! Ei se voi sanoa nimeäni. Mikä lie huijausvideo ylipäänsä! Tuijotin ruutua lumoutuneena. Mies liikutti kieltään huulillaan. Eihän noin tee kuin naiset ylinäytellyissä pornoleffoissa!

Mies söi minua katseellaan. Näin pikseleitä. Isoja ja pieniä, valtavat määrät. Käsi laskeutui lantiolleni ja säikähdin niin että avasin silmäni. Oli pimeää. Tunsin peiton kosketuksen poskellani. Unta.